How to Make Delicious குணுக்கு (Kunukku recipe in tamil)

குணுக்கு (Kunukku recipe in tamil). An unique traditional snack of South India. Do try and let us know your feedback in comment section. 🤩. Hello everyone Welcome to my channel Illatharasigal Ulagam.

குணுக்கு (Kunukku recipe in tamil) In this video we are going to see how to make Pattani paruppu masala bonda recipe in tamil. Kunukku Recipe - leftover adai batter - No fry method Craving for Kunukku and dont want the deep fried version? This list is a great choice for planning your daily menu, party menu, kids meal, special days or festival menu and for sudden guests. kunukku recipe a popular snack made with lentils.easy kunukku recipe with step by step photos.kunukku recipe with quick video. You can cook குணுக்கு (Kunukku recipe in tamil) using 8 ingredients and 3 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of குணுக்கு (Kunukku recipe in tamil)

  1. Prepare 1 கப் of புழுங்கல் அரிசி.
  2. You need 1/2 கப் of கடலை பருப்பு.
  3. Prepare 1/2 கப் of துவரம்பருப்பு.
  4. It's கால் டீஸ்பூன் of தனியா.
  5. Prepare 5 of மிளகாய்.
  6. Prepare 2 டீஸ்பூன் of துருவிய தேங்காய்.
  7. It's of கறிவேப்பிலை சிறிதளவு.
  8. You need 1 of பெரிய வெங்காயம்.

I followed a recipe from my friend and its a no onion recipe, but you can add chopped onions if you prefer. She used to say as kunukku looks tiny,chubby. Learn how to make rava kunukku recipe Ingredients Rava This kunukku recipe is with leftover adai batter.

குணுக்கு (Kunukku recipe in tamil) instructions

  1. அரிசி கடலை பருப்பு துவரம்பருப்பு மிளகாய் உப்பு தனியா ஆகியவற்றை சேர்த்து மிக்ஸியில் போட்டு கெட்டியாக கொர கொரப்பாக அரைத்துக் கொள்ள வேண்டும்.
  2. பின்னர் அதில் தேங்காய் துருவல் கறிவேப்பிலை வெங்காயம் சேர்த்து நன்கு கலந்து கொள்ளவும்.
  3. கடாயில் எண்ணெய் விட்டு காய்ந்ததும் மாவே சிறிது சிறிதாக கிள்ளி போடவும் சலசலப்பு அடங்கிய உடன் எடுத்து விடவும்.

Perfect way to use up leftover adai batter. Later, I make either adai maavu kunukku or make adai again. If you want to make this snack fresh, you can soak some raw rice and dal and grind coarsely to make fresh batter kunukku. Kunukku is easy-to-make, and needs no accompaniments. The raw rice makes it crisp outside and the dals provide a soft bite.

Related Posts

There is no other posts in this category.

Posting Komentar